Mijn CV

Personalia

Naam: Fadwa Kartoubi
Woonplaats: Lelystad
Geboortedatum: 22 juni 1977
Telefoonnr: (op aanvraag)
emailadres: fadwakartoubi@gmail.com

Profiel

Mijn leidinggevende, collega´s en de klanten ervaren mij als een gedreven en betrokken persoon. Als ik een opdracht aanpak, dan ga ik er voor de 100% voor. Door deze betrokkenheid merk ik dat mijn klanten mij een betrouwbaar en open persoon vinden, die snel contact maakt en waarbij ze zich op hun gemak voelen.
Mijn collega´s vinden dat ik een positieve bijdrage lever aan het team waarmee ik werk. Ze vinden mij een inspirerend persoon die enthousiast en opbouwend reageert op nieuwe ideeën.

Eerlijkheid en duidelijkheid, zowel zakelijk als privé, staan bij mij hoog in het vaandel. Ik heb gemerkt dat mijn (professionele) omgeving, dat tot op heden beschouwt als een kracht in mijn functioneren.

In mijn werkverleden heb ik vaak en succesvol probleemoplossende casussen aangepakt. De collega’s waar ik mee samenwerkte, waardeerden mij om mijn doortastende vraagstellingen, het herkennen van essentiële onderdelen van een vraag/probleemstuk en het geven van nieuwe inzichten die probleemoplossend kunnen zijn.
Mijn collega’s hebben me meerdere malen een doorzetter genoemd. Als ik iets aanpak, ben ik doelgericht en maak ik het af.

Competenties

Sociaal en communicatief vaardig. Leergierige, stressbestendige en zeer flexibele teamspeler. Zelfstandig, ambitieus met veel doorzettingsvermogen. Generalist met een gezonde dosis enthousiasme en energie. Harde werker met leidinggevende kwaliteiten.

Werkervaring

Augustus 2013 – heden
Vrijwilligerswerk:
Initiëren van ontspanmiddag bezoekers inloophuis Lelystad. Voor de bezoekers die het financieel niet breed hebben, is er nu een verwenmiddag. Hierbij geef ik elke bezoeker die dat wil 15 minuten een stoelmassage.
Bij stichting de Gele Linde (Gouda) als vrijwilliger een luisterend oor bieden aan mensen (en hun familieleden) die met kanker leven. Thema-ochtenden organiseren en activiteiten begeleiden.

2011 – 2013 (36 u. p/w)
Verkoopmedewerker bij Hans Anders
* Het behalen van wekelijkse en maandelijkse verkooptargets.
* Positief klantencontact en –binding. Betrokkenheid bij klanten maakt dat ze zich serieus genomen en geholpen voelden.

2009- april 2010 (32 u. p/w)
Ambulant medewerker bij Fier Fryslân te Leeuwarden,
team ambulant, spoor prostitutie/ mensenhandel.
Werkzaamheden:
* Initiatie van het gebruik van social media binnen Fier Fryslân. Het trainen en begeleiden van collega’s hoe om te gaan met social media. Door mijn gedrevenheid en leergierigheid heb ik www.chatmetfier.nl en www.twitter.com/fierfryslan kunnen opzetten.
* het geven van Sociale Vaardigheidstraining en Training Seksualiteit aan een groep van twaalf slachtoffers mensenhandel (13 t/m 20 jr.) Hiervan hebben negen meiden de training succesvol doorlopen.
* van de 12 hierboven genoemde meiden, heb ik acht intensief en individueel begeleid. Hierdoor ontstond er een stevige vertrouwensband van waaruit elk individu zich verder kon ontwikkelen. Zes van de acht meisjes hebben het traject succesvol doorlopen. De andere twee zijn doorgeplaatst voor intensievere behandeling.
* opstellen ve diagnostisch rapport en doorverwijzen zodat de juiste hulp geboden word.
* huisbezoeken afleggen en gezinsondersteuning. Ik begeleidde zes gezinnen door heel Friesland. Vier hebben het traject succesvol doorlopen.
* signaleren en verslaglegging

1999 – 2009 (36 u. p/w) 

Ambulant medewerker bij Spirit te Amsterdam, afdeling 16+
Werkzaamheden:
* Analyseren van de hulpvraag van jeugdigen en ouders/verzorgers en verzamelen van de noodzakelijke informatie. Ik was steeds verantwoordelijk voor zeven jongeren die gedurende een traject van maximaal negen maanden begeleiding kregen naar zelfstandigheid. Op één na slaagden alle jongeren het traject succesvol af te ronden.
* Op basis van de analyse, opstellen van hulpverleningsplannen en bespreken en evalueren van de plannen met de belanghebbenden.
* Psychosociale hulp bieden aan de jongere en zijn of haar sociale omgeving. Aan de hand van een door mij opgestelde hulpverleningsplan begeleidde en leerde ik de jongeren zelfstandig functioneren.
* Het bieden van kort- en langdurende hulp en procesmatige begeleiding aan jeugdigen.
* systeemgericht werken met gezinnen op kantoor en thuis.
* zowel 1 op 1 gesprekken als groepsgesprekken.
* signaleren en vastleggen

Opleidingen
2011 – 2012  Interne opleiding bij Hans Anders.Modules: Verkoop- en Optisch medewerker. Cert. 2012
1999 – 2005
Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), HvA, diploma juli 2005.
1997 – 1999 Sociale Dienstverlening. Emily Knappert Leiden (MBO). Diploma 1999.

Trainingen
*             SoVa-training via BlinN
*             Training Efficiënt gebruik van Social Media
*             Teveel trainingen voor mijn CV

1999-2008 (vrijwillig)
Diverse vrijwilligersactiviteiten.

Talen

  • Nederlands: Woord en geschrift –> Uitstekend
  • Engels: Woord en geschrift –> Goed
  • Frans: Woord en geschrift –> Redelijk
  • Arabisch: Woord en geschrift –> Goed

Één reactie op “Mijn CV”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *