Categorieën
Opgelucht

het Fryske Holdoek project!

Omdat ik overtuigd ben van de kracht van online samenwerken, riep ik op twitter:
“Het toppunt van integratie zou zijn als ik een Friese hoofddoek zou dragen.” Een week later deed Wilders zijn uitspraak over de ‘kopvoddentax’.

Keimpe Bleeker, op twitter bekend als @bleekerk was een connectie die het initiatief meteen oppakte. Hij stelde voor samen met zijn vrouw Janny het Friese hoofddoek te maken. Awesome!
Dit kon naar onze mening niet zomaar gebeuren. We zochten publiciteit en Neerlands medialand pakte het keurig op.Friese hoofddoek

Morgen word ik opgehaald door een miniploegje van Omrop Fryslan om de straten op te gaan. Het filmpje is dan om 17u op Omrop Fryslan te zien. Hier nog een andere uitzending. En for the fun of it.. nog een filmpje.

Wederzijdse integratie kan niet afgedwongen worden, het is iets dat je samen moet doen. Iets dat je door middel van cocreatie online via de social media tot stand kan laten komen. Keimpe & Janny en ik vormen een goed voorbeeld.

Morgen wordt het Friese hoofddoek officieel aan me overhandigd.

 

Door Amoorah Kartoubi

Ik laat je alle hoeken van je hokjesgeest zien.

Kreeft van de 22e
Schrijfster
Performer
Gevoelig
Warm
Af- en aanwezig
MamAmoorah van 2
Muziek
Psychologie
Maatschappij

en verder is het erg lastig me te vangen in een “Over mij” hokje!

Één reactie op “het Fryske Holdoek project!”

Reacties zijn gesloten.